I CLIMAID mener vi at alle har ret til et godt indeklima og at man ikke må blive syg eller føle ubehag når man er hjemme, på arbejde eller i skole. CLIMAID er stiftet og drivers af indeklima-nørder, men vi ved at det ikke er alle der går lige så meget op i det som os, derfor ser vi det som vores vigtigste mission at udvikle software løsninger nemt og hindringsfrit hjælperne vores brugere i hverdagen.

Danmark er et videnssamfund der skal leve af innovation og viden. CLIMAID mener at grundstenene til dette bliver lagt i folkeskolen, derfor har CLIMAID også en vision om at udrydde dårligt indeklima på danske folkeskoler – så det ihvertfald ikke er en hindring for elevernes indlæring.

KennethJakobsen_rund
KENNETH JAKOBSEN

Co-founder B. Sc. Eng fra DTU Mekanik
k.jakobsen@climaid.dk
LinkedIn

Kenneth har styr på CLIMAIDs administrative opgaver og forretningsudvikling.

SørenAndersen_2_rund
SØREN ANDERSEN

Co-Founder Ph.d Eng fra DTU BYG
31 53 71 45
s.andersen@climaid.dk
LinkedIn

Søren har det daglige ansvar hos CLIMAID samt for udviklingen af vores løsning og beregningskerne.

AndreasEriksen_rund
ANDREAS ERIKSEN

It-udvikler

Andreas er CLIMAIDs backend udvikler og arbejder med database opsætning og vedligeholdelse af beregningerne.

HVAD SIGER ANDRE OM OS

Vi er så heldige at samarbejdspartnere og inspirationskilder har gidet at skrive og nævne os. Klik på billederne for at se se hele artiklen.  

InQvation

Vi har fået nye kontorpladser hos InQvation, en teknologi hub i Tåstrup. vi var de første beboere der flyttede ind, hvilket der er kommet en lille film og artikel ud af.

CAPNOVA

CAPNOVA hjalp os med ansøgning til Innovationsfondens Innobooster og har yderligere givet sparring omkring hvilke andre støtte muligheder vi har.

Sydkysten

Søren har deltaget i kurset Iværksætteri i Praksis der udbydes af Greve Erhvervscenter. Resultatet var et flot 10 tal og en meget glad Søren. Erhvervscentret støtter lokale iværksættere og virksomheder til udvikling og vækst.

Jonathan Løw

Jonathan har startet udtrykket #Goodnews, som et forsøg på at fremhæve de gode historier der ofte drukner i nyhedsstrømmen.
Det vil CLIMAID meget gerne støtte op om og i den forbindelse har Jonathan nævnt os i hans opslag på LinkedIn og Facebook.

The Camp

I forbindelse med at vi flyttede ind i the CAMP har de skrevet en lavet denne beskrivelse af os og hvorfor vi valgte the CAMP som bopæl.
Bitnami